SERVICES

Liefste bezoekers, deze pagina is nog "under construction".  Mijn excuses dat we langs deze weg nog niet meer informatie kunnen geven. Bij interesse mag je altijd een mailtje sturen naar hi(at)rosewild.be en ik geef je met plezier meer uitleg. Bij @rosewild_styling op instagram kan je alvast meer info vinden. Klik hier

Gather between the roses. Let them wild.  Be - 

Rose Wild - concepts & styling

STYLING

een persevent, intiem feest, photoshoot,...

We'll work our magic!

VOOR HUWELIJKEN

- Coaching - Doe je het allemaal graag zelf? Maar zit je even vast og heb je iemand nodig die je in de juiste richting stuurt. Dan is een coaching-sessie missschien wel iets voor jou. We gaan samen aan de slag rond een gekozen onderwerp - bv. moodboard maken, styling ceremonie, tafelstyling,... 

- Concept + styling - Ik begeleid jullie doorheen het ganse proces voor het bedenken van het concept en styling van jullie trouwdag. Van begin tot eind. Tot in de details. Ook ben ik aanwezig om alles mooi te maken op de weddingday.

- Intieme brunch/lunch/... - Een gestylede tafel of picknickplek met prachtig Rose Wild servies en een brunch/lunch/vieruurtje op maat. Van 2 tot 20 personen - voor intiem tot zeer intiem rustmoment binnen jullie dag. 

- Styling + co√∂rdinatie - In dit pakket is het concept + styling -pakket inbegrepen, maar er wordt ook gezorgd voor het plannen van jullie dag. Er een extra persoon op jullie W-day aanwzig om jullie gasten te verwelkomen en om alles van een leie dakje te laten lopen. 

Vraag zeker de huwelijksbrochure aan met meer info en prijzen via hi(at)rosewild.be of het contactformulier.

SERVICES ROSE WILD