ROSEWILD WEBSHOP

Hi There! Fijn dat je een kijkje komt nemen op de webshop!

Door een drukke periode en nieuwigheden die er staan aan te komen, staan er momenteel geen boeketjes op de webshop. Maar ik heb wel een selectie van enkele van mijn favortiete droogbloemen per bundeltje hier toegevoegd. Speelse bunnytails, coole gebleekte palmbladeren of een prachtig pakketje ixodia-bloempjes (die ik eerlijk gezegd liever allemaal voor mezelf had gehouden),... Deze staan allemaal prachtig op zichzelf in een mooie vaas. Veel shopplezier! Liefs, Femke


〰️


VERZENDEN & BETALEN

ROSE WILD WEBSHOP

Coucou! Welkom op de Rose Wild webshop. Het idee is om deze webshop in de toekomst uit te breiden met spullen die wij gebruiken voor styling-opdrachten en jij dus ook bij je thuis zal kunnen gebruiken voor een mooi gedekte tafel of een gezellig hoekje - dus meer leuks in het vooruitzicht!

Heb je een speciaal verzoek? Ik ben alvast benieuwd! Stuur maar een mailtje naar hi(at)rosewild.be of via het contactformulier.


Info en voorwaarden van de Rose Wild Webshop lees je hier.

Betalen kan met Mastercard, Visa & Bancontact.


Verzenden binnen België kan aan 5,70 euro per pakket, verzenden naar Nederland kost 10,50 euro en afhalen kan gratis in Ramsel. Hier vind je meer info.Rose wild is een kleine onderneming onderworpen aan de vrijstellingsregel van belasting.BTW niet van toepassing.


Blijf je graag op de hoogte van nieuwe producten en aanbiedingen? Volg @rosewild_styling op instagram.foto's door Melissa Milis, Siriwan CHMPRN, Elien Jansen, Duizend woorden & Femke De Haes

concepts & styling

COPYRIGHT © ALL RIGHTS RESERVED