EXTRA INFO WEBSHOP

SPECIAAL VERZOEK

Wil je graag een installatie met droogbloemen in je winkel? ? Wil je een bruidboeket van droogbloemen?  .... Neem gerust contact met me op en ik kijk wat ik voor je kan doen!

VERZENDEN

Je bestelling wordt door ons zorgvuldig ingepakt en verzonden met Bpost. Het pakje wordt geleverd 2 tot 5 werkdagen na je bestelling. Heb je na 5 dagen je bestelling nog niet ontvangen? Dan mag je gerust contact met me opnemen! De verzendkosten bedragen 5,70 euro. Wanneerje een bestelling plaatst boven de 200 euro, is verzenden gratis. Wil je graag graag een bestelling plaatsen voor een verzending buiten België? Neem dan contact met me op.

BESTELLING OPHALEN

Wanneer je aanduidt om je bestelling in Ramsel op te halen, krijg je nadien een mailtje van me om dit ophaal-moment in te plannen.

DROOGBLOEMEN

Droogbloemen... Je hebt ze VOOR ALTIJD.

Maar wees wel voorzichtig bij het uitpakken. Kopjes kunnen wel eens afbreken en de gedroogde steeltjes kunnen broos zijn. Handle with care ;). De kleur van de droogbloemen kunnen wat vervagen (vooral als je droogbloemen hebt met een felle kleur) wanneer je ze in de zon zet. Verder hoef je er niet naar om te zien! Enjoy!

MATEN DROOGBOEKETTEN

De maten van de droogboeketten worden uitgedrukt met de termen "mini", "klein", "medium" & "groot". De foto hier onder geeft een indicatie wat je kan verwachten voor deze boeketten.

BETALEN

Betalen kan met Mastercard, Visa en Bancontact via de webshop.

Wanneer je "in't echt" komt shoppen, kan je cash betalen of via Payconiq.

RETOUR

Wij hopen dat jouw aankoop je bevalt. Zo niet, heb je het recht om te retourneren. Alvorens artikelen te retourneren, neem je contact op met Rose Wild.

U kunt artikelen binnen 30 dagen na levering terugsturen. Het product moet in nieuwe staat verkeren. Indien het product beschadigd of gebruikt is, zal er geen terugbetaling volgen. Controleer dat u uw contactgegevens bij de retour heeft gevoegd en vermeld indien mogelijk een trackingnummer, aankoopbewijs en een korte beschrijving van uw probleem.

Om uw producten terug te kunnen zenden, heeft u een ontvangst- of aankoopbewijs nodig. Stuur uw product  naar:Rose Wild, t.a.v Femke De Haes, Plankenbrugstraat 13, 2230 Ramsel.

U bent verantwoordelijk voor de betaling van uw eigen verzendingskosten voor de retour van uw artikel. Gelieve het artikel zo in te pakken dat het niet kan verschuiven in de postdoos. 🧡Meer info en voorwaarden over verzending, retour, privacy,... vind je hier.